Избери език:

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата.
Комплексът се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи и офис.

Комплекс „Balchik gardens“ се намира в гр. Балчик, известен още като „Белия град“. На север от града, на разстояние от 40км е разположена морската столица на България - гр. Варна, която предоставя директен достъп до Международно летище, пристанище, както и всички осстанали видове транспорт до всяка точка на страната и света. 

На 15 км в същата посока е разположена перлата на българското Черноморие – курортен комплекс „Албена“, който разполага с най-широката плажна ивица и най – финия пясък по цялото крайбрежие на страната ни. Хотели, SPA центрове, паркове, басейни, тенис и футболни игрища са на Ваше разположение.

В последните няколко години град Балчик се утвърди и като световно известна голф дестинация. За ценителите на този спорт, на разположение са три работещи голф игрища, ситуирани по периферията на града.  

       

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още