Избери език:

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата.
Комплексът се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи и офис.

Комплекс „Balchik gardens“ се намира в гр. Балчик, известен още като „Белия град“. На север от града, на разстояние от 40км е разположена морската столица на България - гр. Варна, която предоставя директен достъп до Международно летище, пристанище, както и всички осстанали видове транспорт до всяка точка на страната и света. 

На 15 км в същата посока е разположена перлата на българското Черноморие – курортен комплекс „Албена“, който разполага с най-широката плажна ивица и най – финия пясък по цялото крайбрежие на страната ни. Хотели, SPA центрове, паркове, басейни, тенис и футболни игрища са на Ваше разположение.

В последните няколко години град Балчик се утвърди и като световно известна голф дестинация. За ценителите на този спорт, на разположение са три работещи голф игрища, ситуирани по периферията на града.  

       

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"
Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още