Избери език:

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната алея на гр. Балчик.
Вилните сгради, които са налични за продажба в комплекс „Тихия кът” са шест на брой, два основни типа едноетажни и двуетажни.

Вилните сгради, които са налични за продажба в комплекс „Тихия кът” са шест на брой, два основни типа едноетажни – четири броя Тип А и двуетажни – два броя, Тип В.

Проектът за вилните сгради предвижда ремонт, преустойство, укрепване и смяна на инсталации на шестте вили, всички разположени на надморска тераса със средна височина 23м над морското ниво и на разстояние около 100 метра от линията на морския бряг. Теренът е в регулацията на гр. Балчик, в непосредствена близост с Двореца и Ботаническата градина. Парцелът има изключителни качества като разположение, достъпен е лесно по съществуващи улици, разполага с ценна многогдищна растителност и представлява провлекателно място за временно или постоянно, целогодишно обитаване.

Преустройството включва простройка и надстройка на всяка отделна сграда. Надстройките се налагат тъй като е необходимо да се създаде иползваема покривна тераса на всяко жилище. Поради наличнат висока и ценна дървесна растителност, покривните тераси са местата с прекрасна гледка и възможност за слънчеви бани, дори разполагане на преносим басейн.


       

Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"
Апартаментен комплекс "Балчик гардънс"

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още