Избери език:

Комплекс Порто Визе 2 се намира непосредствено на пясъчния бряг на град Приморско. Плажната ивица е дълга 3 км., покрита от фин златист пясък. Порто Визе е разположен в залив, където морското дъно е плитко и равно.

Вдъхновен от великолепието на залива и морската необятност,
от златистия пясък и пясъчните дюни в нозете Ви,
трудно бихте могли да устоите и на топлите лъчи на Слънцето,
щедро огряващи мястото, което може да бъде Ваш дом...
... Името е Порто Визe.

Изключителен комплекс, разположен на самия морски бряг, щедро огрян от слънчевите лъчи!

Комплекс Порто Визе 2 неповторимо бележи сливането между безбрежната синева на морето и магичната красота на небесната шир. Разположен на красивия приморски бряг, комплексът представлява две хармонично разположени сгради в най-съвременен архитектурен стил. Едната сграда е ситуирана в дъга успоредно на морския бряг, което дава възможност за неповторима гледка към морския бряг.
Върху площ от 3 717 кв.м. са разположени 71 апартамента с РЗП от 9378,6 кв.м. Освен апартаменти, комплексът ще разполага и с 38 паркоместа, 30 гаража, SPA center, кафе и рецепция.
Имате право на избор на апартаменти с квадратура от 56 до131 кв.м. с неповторима гледка към морската шир. А най-претенциозните ще имат възможност да изберат между няколкото пентхауза, където усещането за неповторимост е реалност.


Защо Порто Визе?
-
Изключителни комплекси, разположени на самия морски бряг.
- В непостредствена близост до резервати с лонгозна растителност, водни лилии и рядко срещани прелетни птици.
- В близост до 2 пристанища съответно в Приморско и Китен, които предлагат много добри условия за акустиране и пребиваване на яхти.
- В близост до международно летище Бургас и летище Приморско за лека авиация.
- Качество и професионализъм, гарантирани от инвеститора - Албена АД.

     

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още