България:

+359 885 853 072

+359 888 076 438

+359 579 628 68

fax: +359 579 624 09

realestate@albena.bg


Русия:

+7 495 726 58 98

albena-moskva@mail.ru

Избери език:
За България


Република България

България се намира в югоизточна Европа, в източната част на Балканския полуостров, с излаз на Черно море. Страната е демократична парламентарна република. България е известна със своята 1300 годишна история и с уникалната си красива природа. От 01.01.2007 г. Република България е пълноправен член на Европейския Съюз. В страната има въведен валутен борд и предстои към 2010 г. да премине към еврото - официалната европейска валута.

files/upload/Bulgaria/Bulgaria.jpg

 

Българско Черноморие

Българското Черноморско крайбрежие е изключително красиво и притежава всичко необходимо, за да задоволи и най-изтънчения вкус за една приятна, незабравима и уникална почивка -мек климат, прекрасно топло море, примамливи плажове, много слънце и лек морски бриз. Всичко това е комбинирано със зелени паркове, гори и градини, лечебни минерални извори, живописни скалисти брегове и романтични заливи и лагуни.

files/upload/Bulgaria/Relax1.jpgБългарските морски курорти предлагат почивки на достъпни цени, като алтернатива на по-скъпите Европейски курорти, като качеството на услугите отговаря на западноевропейските стандарти. През лятото температурата на водата достига 28 C/ 82 F.

 

 

 

Начин на живот

Ако имате нужда от спокойствие, пълноценен и интересен живот, България е идеалното място за вас. Страната е известна с гостоприемството на своя народ, с уникалната си и красива природа. Тя е люлка на древни цивилизации, естествен кръстопът между изтока и запада, и има богато културно и историческо наследство. В страната има много архитектурни паметници и обекти под закрилата на ЮНЕСКО. Развити са занаятите, местният фолклор е известен навсякъде по света, организират се различни празници и фестивали. Българската кухня е предпочитана със своите вкусни гозби на много места по света.

 

Инвестиция в недвижими имоти

Пазарът на недвижими имоти в България е един от най-динамично развиващите се в Европа. 1/3 от купувачите и инвеститорите са чуждестранни граждани.Повечето от тях предпочитат луксозните новопостроени комплекси. Около 1 300 милиона Евро са били инвестирани в пазара на недвижими имоти в България през последната година. Характерни са високото качество на строителство, осигурена целогодишна охрана и подръжка на комплекса. Инвеститорите са привлечени и от 10% корпоративен данък печалба - един от най-ниските в Европа. С много от страните България има подписани спогодби за избягване на двойното данъчно облагане.

 

Инфраструктура

На българското черноморие има две големи действащи летища - в гр.Варна на север и в гр. Бургас на юг, които са на малко разстояние и от най-отдалечените му точки. Столицата на България, която е административен център, е на 500 км. в западната част на България. Пътищата в страната се рехабилитират често. Предстои завършването на две магистрали, които ще свързват столицата с двата големи черноморски града. България ще получи много парични средства от фондовете на Европейския съюз за изграждане на различни инфраструктурни проекти.

 

Развлечения

По българското черноморие можете да посетите малки градчета, известни със своята архитектура и спокойствие, по-големите градове, в които да пазарувате и да опознавате българската култура, както и големи модерни морски курорти, в които да се забавлявате през цялото денонощие, да спортувате различни спортове и да ползвате СПА и WELNESS процедури. По протежението му има изградени няколко голф игрища, яхтени пристанища, шопинг центрове и фестивални селища. България е също предпочитана ски дестинация с красивите си планински курорти, които са на не повече от 400 км. разстояние от морето.

files/upload/Bulgaria/Relax2.jpg

 

Сигурност

Във всяко по-голямо селище и всеки град има медицински учреждения, местни поделения на пожарната и полицията, клонове на по-големите български банки и чейндж бюра. Българският лев е фиксиран с твърд курс към еврото 1.955 BG LEVA = 1 EUR.

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още