България:

+359 885 853 072

+359 888 076 438

+359 579 628 68

fax: +359 579 624 09

realestate@albena.bg


Русия:

+7 495 726 58 98

albena-moskva@mail.ru

Избери език:
За нас : Дъщерни дружества
 

"Албена Инвест Холдинг" АД

files/upload/Subsidiares/AlbenaInvest.gif"Албена Инвест Холдинг" АД е сред петте най-големи холдингови компании на Българската Фондова Борса, с пазарна капитализация от над 100 млн. лева. Дейността на холдинга се изразява в придобиване, продажба на дялове и управление на четиринадесет дъщерни дружества.
http://www.albenainvest.com

 

МЦ "Медика Албена" ЕАД

files/upload/Subsidiares/Medika.gifПредметът на дейност включва: специализирана извънболнична дейност. Центърът има две направления: Поликлиника и Балнеологичен център
Дружеството е носител на Златен Приз за най-добър Медицински Център за ваканция, лечение, СПА и уелнес по световни стандарти за 2007 година на списание „Туризъм и Отдих”
http://www.spa-albena.com

 

"Албена Тур" АД

files/upload/Subsidiares/AlbenaTour.gifПредлагани услуги: екскурзии и мероприятия както на територията на страната, така и в чужбина; конгресни и инсентив мероприятия в Албена; резервации за настаняване в България и чужбина, чрез Бюра за директни продажби в цялата страна.
Дружеството предлага богато разнообразие от развлекателни и културни мероприятия и екскурзии.
http://www.albenatour.com

 

"Еко Строй" АД

files/upload/Subsidiares/EkoDobrichStroi.gifДружеството разполага с добра материално-техническа база с основни  дейности:
изграждане и ремонт на пътища; производство на асфалт; производство на бетон; бетонови изделия; борса за строителни материали; строителна механизация и автотранспорт; железарски и дърводелски цех.
На дружеството са присъдени "Златен приз за най-добра строителна практика за 2002г." от Българската строителна камара, и за 2003 г. и 2004 г. е носител на сребърните призове за най-добра строителна практика.

 

"Албена Кар" ЕООД

files/upload/Subsidiares/AlbenaAutotrans.gifПредмет на дейност е предоставянето на "рент а кар" и транспортни услуги. Дружеството всяка година обновява своя автопарк. Разполага с нови модели леки автомобили в дейност "рент а кар" на конкуретни цени. Предлага микробуси за транспортни и трансферни услуги.

 

"Еко Агро" АД

files/upload/Subsidiares/EcoAgro.gifОсновни дейности на дружеството са производство, преработка, съхранение и реализация на растениевъдна продукция – зърнопроизводство, овощарство, зеленчукопроизводство.
Главната цел на дружеството е осигуряване на висококачествена и екологично чиста продукция както за туристически комплекс "Албена", така и за българския пазар и популяризиране на европейския и световния пазар в бъдеща перспектива.

 

"Тихия Кът" АД

files/upload/Subsidiares/BalchjikGardens.gifОсновен предмет на дейност е строителство на жилищен комплекс; изграждане и експлоатация на подземен паркинг гр. Балчик.
През 2008 година дружеството започна изграждането ваканционен комплекс "Тихия кът" с РЗП 21 117 кв.м. Имотът е разположен в непосредствена близост до Архитектурно-парков комплекс "Двореца" на самия бряг на Черно море. В близост е до яхтено пристанище гр. Балчик и граничи с пешеходна алея "Дамба".

 

"Бялата Лагуна" АД

files/upload/Subsidiares/WhiteLagoon.gifДружеството е създадено през 2002 година с предмет на дейност - хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, услуги, свързани с международен и вътрешен туризъм, разработване и отдаване под наем на обекти, строителна и инженерингова дейнст.
http://www.whitelagoon-bg.com

   

Офис сграда - Варна
Офис сграда - Варна

Сградата е сред най-впечатляващите постройки в централната част на морската столица. Построена в началото на миналия век, днес тя е паметник на...

Още
Вили "Тихия кът"
Вили "Тихия кът"

„Тихия кът” е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в естествен парк, в непосредствена близост до морският бряг и пешеходната...

Още